On taas se aika vuodesta.


Moni miettii syksyn tullen uuden harrastuksen aloittamista. Monelle meistä valintaan voi vaikuttaa monikin asia ja kynnys aloittaa uusi harrastus voi olla kovinkin korkea. Moni meistä jännittää uusia tilanteita ja uusia ihmisiä, jännittäminen on ihan normaalia. Tiesitkö että meille Varkauden Taekwondon Perinteisen ja Kuntopuolen jaksoille tulemista ei tarvitse jännittää, meillä uudet harrastajat toivotetaan aina lämpimästi tervetulleiksi.

Varusteiksi tarvitse alussa vain t-paidan ja liikkumiseen sopivat verkkarit tai vastaavat housut. Pukuhuoneesta tatamille siirtymiseen on hyvä varata mukaan sopivat läpökkäät ja pieni pyyhe on hyvä varata mukaan koska jalat on aina syytä pestä ennen tatamille tuloa.

Meillä alkaa 3.9.2018 maanantaina taas uudet Perinteisen- ja Kunto Taekwondon jaksot johon toivotamme tervetulleeksi juuri sinut! Tule mukaan rohkeasti mukaan mukavaan ja kannustavaan porukkaan!
Perinteiselle puolelle pääsee mukaan aina maanantaisin ja Kunto puolelle voi tulla mukaan maanantaisin ja keskiviikkoisin.

– Ystävällisin terveisin Varkauden Taekwondon porukka –