Hinnasto


Harjoittelumaksut

Perinteinen Taekwondo
300€ / Vuosi
Harjoittelumaksu laskutetaan 4:ssä eri erässä.
 
Perinteinen Taekwondo, perheen muut jäsenet
270€ / Vuosi
Mikäli samasta perheestä/taloudesta harjoittelee useampia, maksaa perheen yksi jäsen täyden harjoittelumaksun ja perheen muut jäsenet saavat perhealennuksen, 30 eur / vuosi.
Harjoittelumaksu laskutetaan 4:ssä eri erässä.
Juniori Taekwondo
120€ / kausi
Kevätkausi laskutetaan tammikuussa ja syyskausi laskutetaan elokuussa.
 
Juniori kausimaksu, perheen muut lapset
80€ / kausi
Mikäli samasta perheestä/taloudesta harjoittelee useampia lapsia, maksaa perheen yksi lapsi täyden harjoittelumaksun ja perheen muut jäsenet saavat perhealennuksen, 40 eur / kausi.
 
Kunto Taekwondo
25€ / kk
huom. Uusi harjoittelija voi käydä harjoittelemassa kaksi ensimmäistä kertaa ilmaiseksi! Laskutamme 2 - 3 kuukautta kerralla, mutta erikseen sovittavissa on myös kuukausiperusteinen laskutus.
Mikäli harjoitteluun tulee este, emme palauta tai siirrä tulevaisuuteen jo maksettuja harjoittelumaksuja.
Kunto Taekwondo 5:n kerran harjoituskortti
25€
Suosittelemme 5:n kerran harjoituskorttimaksua harvoin harjoitteleville, esim. ulkopaikkakuntalaisille, varusmiehille jne.

Kaikkien Varkauden Taekwondossa harjoittelevien tulee maksaa harjoittelumaksua. Mikäli harjoitteluun tulee este, kuten lopettaminen, työeste, sairastuminen tms. emme palauta, emmekä siirrä tulevaisuuteen jo maksettuja maksuja. Varkauden Taekwondossa harjoittelua on mahdollista maksaa Smartum – seteleillä ja Smartum – verkkomaksuna ja -mobiilimaksuna, sekä epassilla(ent. Sporttipassi) ja Eazybreak-mobiilimaksulla.


Jäsenmaksut

Jäsenmaksu
30€
Kaikkien Varkauden Taekwondo ry:n jäsenien tulee maksaa jäsenmaksu. Jäsenmaksu laskutetaan alkuvuodesta. Hinta on sama myös junioreille.
Kannatusjäsenmaksu
30€
Mikäli haluaa kannattaa Varkauden Taekwondo ry:n toimintaa, voi ostaa kannatusjäsenyyden.

Salivuokrat

Täältä lisätietoja salin vuokraamisesta

Tilan vuokra omille jäsenille, 1 - 4 henkilöä.
5€/hlö/tatami h
Harjoitus laskutetaan jälkikäteen varauskalenterin mukaan
Tilan vuokra omille jäsenille, yli 4 henkilöä
25€/ryhmä/tatami h
Harjoitus laskutetaan jälkikäteen varauskalenterin mukaan

 

huom. Ym. Salin vuokrahinta omaan harjoitteluun edellyttää jäsenyyttä (vuosittaisen jäsenmaksun maksamista). Salin vuokraaminen omaan harjoitteluun edellyttää täysi-ikäisen jäsenen läsnäoloa.

huom. Myös kunto TKD harjoittelija voi ostaa jäsenyyden, jolloin hänelle avautuu mm. salin vuokramahdollisuus omaan harjoitteluun ym. Jäsenhinnoilla.